Vitra ID Chair nu met gratis extra opties | Thuiswerk deal!

8 maart 2021
Nu thuiswerken de standaard is geworden en we ook in de toekomst een stuk meer zullen thuiswerken dan hiervoor, worden we heel vrolijk van een mooie actie als deze! Vitra geeft dit hele jaar gratis extra opties bij bestelling van een ID Chair!

 

ID chair Ergopack

Zoals gezegd is de ID chair toepasbaar in kantoorlandschappen, individuele of groepskantoren, conferentieruimtes, directiekantoren en natuurlijk jouw thuiskantoor. En juist voor die laatste willen we je nog even extra aanraden ergonomisch verantwoord meubilair te plaatsen. Je merkt het niet direct maar een slechte houding heeft groots effect op je productiviteit! Daar lees je hier meer over.

 

Het ID chair Concept van Vitra is een collectie modulaire bureaustoelen die helemaal naar wens zijn samen te stellen. Door het brede scala variaties in het flow-motion-synchroommechanisme, rugleuningen, armleuningen, zittingen en onderstellen, is er voor iedereen een perfecte ID Chair. Door al deze mogelijkheden is de ID chair toepasbaar op vrijwel iedere plek waar hard wordt (thuis)gewerkt!

 

Profiteer van gratis opties!

Indien je de nieuwste uitvoering van de ID Mesh, ID Trim of ID soft van Vitra bestelt ontvang je de extra opties zoals het flow-synchroommechanisme met voorwaardsneiging en zitdiepte instellingen er gratis bij. Het hele jaar lang! Daarnaast wordt ook de garantie op deze stoelen nog eens verlengd met 8 jaar!

 

Of je nu één stoel bestelt voor jouw thuiskantoor of een uitgebreide set voor de vergaderruimte op locatie, deze actie is geldig op alle nieuwe bestellingen tot en met 31 december 2021.*

 

* Deze actie is niet toepasbaar op reeds geplaatste orders of in combinatie met andere aanbiedingen.

File:Logo vitra black.svg - Wikimedia Commons

Volgende blog

Vitra ID Chair nu met gratis extra opties | Thuiswerk deal!

Verder lezen