USM Haller

Vinkje

Tijdloos ontwerp

Vinkje

Innovatief design

Vinkje

Duurzaam

Vinkje

Design klassieker

USM Haller

USM Modular Furniture is een Zwitserse fabrikant van modulair meubilair voor thuis en op kantoor. De kenmerkende productlijn van het bedrijf is USM Haller. Een designklassieker en is opgenomen in de permanente collectie van het Museum of Modern Art en het Cooper-Hewitt National Design Museum.

 

De elegante proporties en het minimalistische ontwerp van USM Haller worden gekenmerkt door een hoogwaardige constructie en eenvoud die het moderne meubilair flexibiliteit geeft in de manier waarop het kan worden geconfigureerd en aangepast aan veranderende behoeften in de loop van de tijd. De onderliggende drijfveer achter het modulaire meubilair van USM Haller is dat vorm de functie volgt. Het meubelsysteem is geschikt voor zowel thuis- als kantooromgevingen en past bij elk architectonisch of interieurontwerp.

 

Ontwerp je eigen meubel

Wil je jouw creativiteit de vrije loop laten en je eigen USM meubel ontwerpen? Start hier om je eigen ontwerp te maken.

Start de configurator.

Vragen over USM? Stel ze hier!
Ontdek het revolutionaire USM Haller systeem

Het USM Haller systeem is opgebouwd uit drie basiselementen: de bal, verbindingsbuizen en panelen. Het systeem kan in elke richting worden gebouwd, uit elkaar worden gehaald en opnieuw worden geconfigureerd voor veranderende eisen. De elementen kunnen per toepassing verder worden aangepast door deuren, laden en diverse organisatieaccessoires toe te voegen.

 

Met het USM Haller-systeem kun je meubels ontwerpen die perfect bij jouw interieur passen. Van elementen met een bijna oneindige veelzijdigheid kun je zowel een kleine trolley als een complete kastenwanden maken.

Ontwerp je meubel volgens jouw gewenste afmetingen en kies de functies die je nodig hebt. Je kunt kiezen uit 14 USM-kleuren, altijd gecombineerd met de chromen structuur.

Vraag een offerte aan