We doen niets liever en beter dan het inrichten van kantoren, zorginstellingen, overheden, scholen, horeca en woningen.

Verkoop & Showroom

We hebben een prachtige working showroom/studio aan het IJ in Amsterdam. Hier hebben we verschillende producten staan. We verkopen producten van meer dan 200 verschillende designmerken. Je bent van harte welkom om langs te komen in onze showroom! De koffie staat klaar!

Bij onze professionele werkwijze hoort een duidelijke gedetailleerde offerte. En eenmaal ondertekend, hoef je als klant niets meer te doen. Office Consign staat garant voor de zorgeloze inrichting, nu en in de toekomst. We verzorgen het complete projectmanagement en staan garant voor vakbekwame levering, installatie en onderhoud door VCA-gecertificeerde monteurs.

Interieurontwerp

Kennismaking

We beginnen eerst met een kop koffie, want voor ons is het belangrijk om jou goed te leren kennen en voor jou is het net zo belangrijk om ons goed te leren kennen zodat we weten wat we aan elkaar hebben. Wat zijn de wensen? En wat moet er precies bereikt worden? Is het vertrekpunt duidelijk, dan gaan we aan de slag. Met jouw wensen maken we een ontwerp dat bij jou past!

Eerste ideeën

Onze eerste ideeën presenteren we in een ruwe vorm. We presenteren een schetsontwerp, sfeerimpressie en kleur- en materiaalvoorstel. Na een goed overleg met jou werken we alles uit tot een definitief ontwerp.

Definitief

We presenteren een definitief op schaal uitgewerkte plattegrond, het meubilair, de gekozen kleuren en materialen en wanneer gewenst 3D afbeeldingen. Dit ontwerp is helemaal afgestemd op jouw wensen. We kijken wat er nodig is om jouw project te realiseren.

Realisatie

Aan de slag! We bestellen de producten en kunnen je helpen met het inschakelen van aannemers, meubelmakers en elektriciens etc. Alles om jouw project zo goed mogelijk op te leveren binnen het gestelde budget en de planning!

 

Office Consign

Samenwerking met (interieur)architecten

Met onze 30 jaar ervaring zijn we inmiddels professionals geworden in het kiezen van de juiste materialen en producten voor verschillende soorten ruimtes, bedrijven en woonhuizen. We vinden het ook ontzettend tof om samenwerkingen aan te gaan met ontwerpers en architecten. We zullen altijd eerlijk advies geven over de toepassing van producten en materialen in de verschillende ruimtes. Zo kunnen we elkaar versterken!

Next

Projecten

Verder lezen