Met onze werkwijze geven wij een beeld van alle kleuren, materialen, vormen en structuren die we voor ons zien.

Projectinrichting is meer dan mooie meubels bij elkaar zoeken. Het is de realisatie van een onderbouwde visie, de uitkomst van een creatief proces waarin de hoofdrol voor de klant is weggelegd. Voor Office Consign begint die werkwijze met luisteren. Wat is de exacte vraag? En wat moet er precies bereikt worden? Is het vertrekpunt duidelijk, dan gaan we aan de slag.

Office Consign

Onze eerste idee├źn presenteren we in ruwe vorm. We beargumenteren de keuzes die we hebben gemaakt en geven een beeld van de kleuren, materialen, vormen en structuren die we voor ons zien. In overleg met de opdrachtgever werken we onze plannen vervolgens uit tot een definitief ontwerp.

De werkwijze van Office Consign staat garant voor een complete inrichting

Bij onze professionele werkwijze hoort een duidelijke gedetailleerde offerte. En eenmaal ondertekend, hoef je als klant niets meer te doen. Office Consign staat garant voor de zorgeloze inrichting, nu en in de toekomst. We verzorgen het complete projectmanagement en staan garant voor vakbekwame levering, installatie en onderhoud door VCA-gecertificeerde monteurs.

Next

Projecten

Verder lezen