Ben je opzoek naar een interieurontwerper?

Met honderden kleurcombinaties, verschillende stijlen en het grote aanbod meubels kan het een hele opgave zijn om een ruimte goed in te richten. Zowel voor een woonhuis als voor een horecagelegenheid of kantoorpand. Een interieurontwerper helpt u om de ruimte optimaal in te delen. Deze expert zorgt ervoor dat alle meubels en decoratie tot de aankleding een mooi geheel vormen en elkaar versterken. Zonder de praktische aspecten uit het oog te verliezen.

Van schets naar droominterieur

Om uiteindelijke de gewenste inrichting te kunnen opleveren, brengt de interieurontwerper eerst de eisen en wensen van de klant in kaart. Op deze manier kan de look & feel worden vastgesteld en rekening worden gehouden met de nodige functies. Met de wensen in het achterhoofd wordt er een schets gemaakt. Is de keuze voor materialen, stijl en indeling helemaal in lijn met de wensen? Dan kan de zoektocht naar de juiste meubels, bekleding en accessoires beginnen.

Synergie tussen indeling en styling

Heeft u interieuradvies nodig of wilt u graag de volledige (her)inrichting uit handen geven aan een professionele interieurontwerper? Home & Office Consign verzorgt inspiratievolle totaalinrichtingen voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Wij vinden het geweldig om interieurs een nieuwe look te mogen geven.

Home & Office Consign, thuis in duurzame inrichting

Home & Office Consign biedt onafhankelijk interieuradvies voor creatieve inrichtingen. Deze uitdaging gaan we samen met u aan. Omdat wij vinden dat een goed resultaat enkel haalbaar is door goed teamwork. Voor het interieur kiezen wij als interieurontwerper bewust de meest duurzame optie. Of het nu gaat om de accessoires, gordijnen of zitmeubilair. Bij Home & Office Consign werken we daarom samen met fabrikanten die duurzaamheid ook belangrijk vinden. Met meer dan 200 (design)merken in ons portfolio is er altijd voldoende keuze om tot een passende inrichting te komen.

Wij nemen graag alle zorgen over de (her)inrichting van uw interieur uit handen. Neem contact met ons op of bezoek onze inspirerende studio aan Zeeburgerkade 1188, te Amsterdam.