Heeft u interieurontwerper nodig?

Met honderden kleurcombinaties, verschillende stijlen en het grote aanbod meubels kan het een hele opgave zijn om een ruimte goed in te richten. Zowel voor een woonhuis als voor een horecagelegenheid of kantoorpand. Een interieurontwerper helpt u om de ruimte optimaal in te delen. Deze expert zorgt ervoor dat alle meubels en decoratie tot de aankleding een mooi geheel vormen en elkaar versterken. Zonder de praktische aspecten uit het oog te verliezen.

Van schets naar droominterieur

Om uiteindelijke de gewenste inrichting te kunnen opleveren, brengt de interieurontwerper eerst de eisen en wensen van de klant in kaart. Op deze manier kan de look & feel worden vastgesteld en rekening worden gehouden met de nodige functies. Met de wensen in het achterhoofd wordt er een schets gemaakt. Is de keuze voor materialen, stijl en indeling helemaal in lijn met de wensen? Dan kan de zoektocht naar de juiste meubels, bekleding en accessoires beginnen.

Synergie tussen indeling en styling

Heeft u interieuradvies nodig of wilt u graag de volledige (her)inrichting uit handen geven aan een professionele interieurontwerper? Office Consign verzorgt inspiratievolle totaalinrichtingen voor de zakelijke markt. Wij zijn trots dat we elke dag weer complete kantoren, entreehallen, caf├ęs en meer een nieuwe look mogen geven.

Office Consign, thuis in duurzame projectinrichting

Office Consign biedt onafhankelijk interieuradvies voor creatieve projectinrichtingen. Deze uitdaging gaan we samen met u aan. Omdat wij vinden dat een goed resultaat enkel haalbaar is middels goed teamwork. Voor het interieur kiezen wij als interieurontwerper bewust de meest groene optie. Of het nu gaat om de accessoires, gordijnen of zitmeubilair. Bij Office Consign werken we daarom samen met fabrikanten die duurzaamheid belangrijk vinden. Met meer dan 200 (design)merken in ons portfolio is er altijd voldoende keuze om tot een passende inrichting te komen voor zorginstellingen, kantoren, horeca, scholen en overheden.

Wij nemen graag alle zorgen over de (her)inrichting van uw pand uit handen. Neem contact met ons op of bezoek onze showroom!