We doen niets liever en beter dan inrichten van kantoren, zorginstellingen, overheden, scholen en de horeca

Wie we zijn en waarom

Bij Office Consign werken mensen met liefde voor het vak. We vormen een hecht en goed ingespeeld team, zijn nieuwsgierig en gedreven en hebben een gedeelde interesse in kunst, cultuur en architectuur. Met elkaar staan we pal voor onze waarden en garanderen we absolute topkwaliteit. Een mooie inrichting is het resultaat van een goede samenwerking.

Centraal in onze aanpak staat daarom de relatie met onze klanten. Door goed te luisteren, mee te denken en onderling kennis en ervaring uit te wisselen, tillen we projectinrichting naar een hoger niveau. Zo zorgvuldig als we zijn in het onderhouden van onze relaties, zo bewust gaan we ook om met de wereld om ons heen. We hechten veel waarde aan producten en materialen die hergebruikt kunnen worden en doen ons best om onze impact op het milieu zo klein mogelijk te houden.


Ons team

Rianne Vermeulen

E-mail Telefoon

Cindy Vermeer

E-mail Telefoon

Jessica de Graaf

E-mail Telefoon

Robin Fetter

E-mail Telefoon

Bart Vermeulen

E-mail Telefoon

Onze waarden
 • Integriteit

  We staan voor wat we zeggen en doen wat we beloven. Vertrouwen is de basis van een goede relatie en daarom zullen we het nooit beschamen. Integriteit staat voorop in alles wat wij doen, overal en altijd.

 • Respect

  Mensen maken het bedrijf. Succes is de uitkomst van een gezamenlijke inspanning, alle medewerkers dragen hun eigen steentje bij. Wij hebben daarom respect voor iedereen die bij ons werkt en stimuleren persoonlijke groei.

 • Samenwerking

  Teamwork is de sleutel tot succes. Samen met onze klanten en leveranciers zijn we tot de mooiste dingen in staat. Door ons open op te stellen, en kennis en ervaring te delen, leren we van elkaar.

 • Professionaliteit

  De kwaliteit van ons werk is bepalend voor de kwaliteit van onze relaties. We stellen daarom de hoogste eisen aan onze vakbekwaamheid en professionaliteit en handelen naar ons beste kunnen.

 • Duurzaamheid

  We geloven niet in een wegwerpmaatschappij. En dus willen we dat alles wat we doen toekomstbestendig is. We bedenken flexibele inrichtingsconcepten, zijn groot voorstander van duurzame materialen en hergebruik en genieten van tijdloze vormgeving.

Next

Werkwijze

Verder lezen