Alles wat wij doen, doen we vol passie en met liefde! We gaan door waar anderen stoppen.

Wie we zijn en waarom

Vanuit passie en liefde voor projectinrichting zijn we in 1990 Office Consign gestart. Sinds die tijd hebben we een een groot netwerk van specialisten en meer dan 200 merken om ons heen verzameld waaruit de mooiste resultaten en samenwerkingen zijn ontstaan. Een mooi interieur waarin iedereen zich thuis voelt is het resultaat van een goede samenwerking. Inmiddels werken wij met een hecht en goed op elkaar ingespeeld team vanuit onze duurzame studio aan het IJ in Amsterdam.

Je thuis voelen in een duurzaam interieur dat is ons doel, want werken/leven in een fijne ruimte kan stress verlagend zijn en is daarom ook beter voor je gezondheid. Dit is de reden dat de relatie met onze klanten zo belangrijk is. Door goed te luisteren, mee te denken en onderling kennis en ervaring uit te wisselen, tillen we het uiteindelijke resultaat naar een hoger niveau.


Ons team

Rianne Vermeulen

E-mail Telefoon

Jessica de Graaf

E-mail Telefoon

Bart Vermeulen

E-mail Telefoon

Nadia Abdel Moaty

E-mail Telefoon

 

 


Onze waarden
 • Passie en Liefde

  Alles wat wij doen, doen we vol passie en met liefde. We gaan door waar anderen stoppen. Succes is de uitkomst van een gezamenlijke inspanning en dat is terug te zien in de kwaliteit van ons werk.

 • Aandacht

  We werken met aandacht, ieder detail telt en moet kloppen. We zullen altijd eerlijk zijn en staan voor wat we zeggen en doen wat we beloven. We stoppen veel tijd en energie in het werk dat we realiseren. Aandacht en vertrouwen zijn de basis van een goede relatie en daarom willen we het nooit beschamen.

 • Natuurlijk duurzaam

  We geloven niet in een wegwerpmaatschappij. En dus willen we dat alles wat we doen toekomstbestendig is. Dit is de enige aanpak die we kennen. Onze creativiteit maakt ons duurzamer en we zijn groot voorstander van duurzame materialen, hergebruik en genieten van tijdloze vormgeving.

 • Samenwerking

  Teamwork is de sleutel tot succes. Samen met onze klanten en leveranciers zijn we tot de mooiste dingen in staat. Door ons open op te stellen en kennis en ervaring te delen, leren we van elkaar.

Next

Werkwijze

Verder lezen