De juiste kantoormeubelen? Functioneel en representatief!

Bij de (her)inrichting van de kantoorruimte speelt de keuze voor passend meubilair een belangrijke rol. Kantoormeubelen als bureaus en vergadertafels vervullen praktische functies, maar bepalen ook de uitstraling van het interieur. Deze zijn als het ware een weerspiegeling van de bedrijfsidentiteit. Net zoals dat het meubilair thuis past bij wie u bent. Wordt er gekozen voor moderne zit-sta-bureaus, dan heeft dit een andere uitwerking dan de keuze voor robuuste, houten exemplaren.

Een prettige (werk)plek voor medewerkers en bezoekers

Mensen moeten met plezier naar hun werk gaan en zich prettig voelen in de werkomgeving. Passende kantoormeubelen kunnen hier een steentje aan bijdragen. Dit gaat verder dan comfortabel zitmeubilair zoals ergonomische bureaustoelen en loungebanken. Ook de mix van materialen, kleuren en de opstelling van het interieur bepaalt of mensen zich fijn voelen in een ruimte. Of dit nu het personeel, klanten of bezoekers zijn. Office Consign biedt interieuradvies voor creatieve projectinrichtingen en zorgt samen met u voor de perfecte inrichting.

Office Consign, uw interieurspecialist met oog voor de toekomst

Door onze jarenlange ervaring en passie voor projectinrichting weten wij precies wat er komt kijken bij het inrichten van een professionele werkplek. Het is meer dan het bij elkaar zoeken van mooie kantoormeubelen. Wij verzorgen inspirerende totaalinrichtingen waar plekken om te werken, brainstormen, vergaderen en ontspannen samenkomen. Office Consign hecht veel waarde aan duurzaamheid. In ons portfolio zijn dan ook fabrikanten opgenomen waar aandacht voor milieu en tijdloos design hand in hand gaan. Door oog voor duurzame materialen en hergebruik, ook bij kantoormeubelen op maat.

Door de jaren heen heeft Office Consign vele klanten als Wij Advocaten en Nationale Nederlanden geholpen aan een prachtig interieur met passende kantoormeubelen. Benieuwd? Bekijk onze projecten voor een impressie van opgeleverde kantoorruimtes.

Wij nemen graag alle zorgen over de (her)inrichting van uw kantoor uit handen. Neem contact met ons op of bezoek onze showroom.