Design interieurs: uniek en tijdloos

Soms vraagt een pand om een luxe interieur voor een high-end uitstraling. Het zou haast een mismatch zijn wanneer gekozen werd voor standaard meubels. Wil je als bedrijf exclusiviteit uitstralen? Ook dan ligt een stijlvolle design inrichting voor de hand. Design meubels en accessoires van toonaangevende labels kenmerken zich door het gebruik van hoogwaardige materialen, vakmanschap en perfecte afwerking. Mooie Design interieurs laten mensen genieten van een vormgeving die tijdloos is.

Design meubelen voor kantoorpanden tot horeca

Exclusieve design interieurs zijn zeker niet alleen in woonhuizen te vinden. Ook in kantoren, horecagelegenheden en tandartspraktijken wordt gekozen voor topkwaliteit meubels van gerenommeerde ontwerpers en merken als Vitra, Muuto en Flos. Met name Italiaanse en Deense designers zijn in trek. Niet gek dus dat Scandinavisch design met zachte kleuren en minimalistische meubels vaak de basis vormt van het interieur.

Design in interieur voor een gevoel van luxe

Voor onafhankelijk advies voor design interieurs en de complete inrichting bent u bij Office Consign aan het juiste adres. Wij doen niets liever dan ons bezighouden met de keuzes die bij projectinrichting komen kijken.

Office Consign, projectinrichting met karakter

Office Consign verzorgt totaalinrichtingen voor kantoren, horeca, zorginstellingen en woonhuizen die inspireren. Ons werk begint bij het luisteren naar de klant om de wensen in kaart te brengen. Vanaf het vraagstuk buigt ons team zich over het interieurontwerp tot aan de realisatie.

Bekijk onze projecten voor een impressie van geslaagde design interieurs voor onze klanten.

Onze leveranciers selecteren we op duurzaamheid, tijdloze vormgeving en perfecte afwerking. Door deze werkwijze hebben wij collecties van ruim 200 toonaangevende (design) merken tot onze beschikking, waaronder Normann Copenhagen, HAY, en Kartell. Onze producten kenmerken zich door kwaliteit, duurzame en luxe materialen en een uniek karakter. Het is vervolgens de kunst om deze prachtige design meubels, verlichting en accessoires met elkaar te combineren tot een interieur die volledig spot-on is.