Een nieuwe, complete kantoorinrichting

Er kunnen diverse redenen zijn om de huidige kantoorinrichting grondig aan te pakken. Soms heeft het huidige kantoormeubilair nu eenmaal zijn beste tijd wel gehad. Het kleurenpallet is niet van meer nu of de stijl van het interieur is niet meer in overeenstemming met de gewenste uitstraling. Staat door uitbreiding van het team de verhuizing naar een ander pand op de planning? Ook dan is een nieuwe look & feel vaak zeer gewenst.

Het belang van een goed ingerichte kantoorruimte

Aandacht besteden aan de inrichting van de werkomgeving loont, zowel voor de medewerkers als relaties. Het kantoor is de plek waar vele uren worden doorgebracht en vergaderd. Waar creatieve ideeën ontstaan maar ook de stilte opgezocht wordt voor de nodige concentratie. Een goede kantoorinrichting is meer dan een verzameling bureaus en bureaustoelen in een ruimte. Om de productiviteit en het werkplezier te verhogen zijn veel kantoren steeds vaker voorzien van speelse brainstorm- of vergaderruimtes en ontspanningszones.

Een passend interieur is de basis voor werkgeluk

Dit vraagt om de juiste balans tussen vele aspecten als functionaliteit, de juiste sfeer en comfort. Bij de keuze voor het meubilair en verlichting tot decoratie en vloerbedekking moet dan ook alles samenkomen tot één geheel.

Office Consign, uw specialist op het gebied van kantoorinrichting

Office Consign is thuis in duurzame projectinrichting, zo ook complete kantoorinrichting. We verzorgen inspirerende totaalinrichtingen, van advies en ontwerp tot de volledige installatie. Met onze liefde voor het vak en jarenlange ervaring hebben we al vele bedrijven een prachtige werkplek bezorgd. Van een moderne kantoorinrichting tot kantoren met een Scandinavische touch.

Benieuwd? Bekijk onze cases voor een impressie van geslaagde resultaten.

In onze interieurontwerpen werken wij met (design-) meubilair van fabrikanten die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan, zoals Vitra, Secto Design en Artifort. Wij streven naar het realiseren van de mooiste, beste en meest verantwoorde inrichting. Met zorg voor jouw wensen én het milieu.

Wij nemen graag alle zorgen over de (her)inrichting van uw kantoor uit handen. Neem contact met ons op of bezoek onze showroom.