Aandacht voor projectmeubilair

De kracht van een goede projectinrichting is al voelbaar bij het binnenlopen van een ruimte. Of het nu een restaurant, zorginstelling of overheidsgebouw betreft, vaak is er veel aandacht besteed aan het plaatsen van de juiste dingen op de juiste plek. Zijn er weloverwogen keuzes gemaakt over de opstelling van de banken en vorm van de tafels. Staat een concept centraal die in alle meubels, kleuren en stoffering is doorgevoerd. Wanneer uw bedrijf verhuist naar een ander pand of klaar is voor een restyling, is het de kunst om passend projectmeubilair te kiezen en te combineren met de aankleding.

Belangrijke aspecten van projectmeubelen

De aanpak van projectinrichting is niet voor alle branches precies hetzelfde. In de gezondheidszorg vraagt projectmeubilair weer om andere eigenschappen dan het interieur binnen een kantoor. Variërend van goed reinigbare materialen tot de mate van comfort. Waar een stoel zich perfect leent binnen een sterrenrestaurant, is deze misschien niet passend in de wachtruimte van een tandartspraktijk.

Het juiste projectmeubilair zorgt voor een goede eerste indruk

De zorg voor totaalinrichting is een vak apart. Office Consign heeft jarenlange ervaring op dit gebied en helpt u graag aan een mooi interieur die is het resultaat is van een onderbouwde visie én goed teamwork.

Office Consign, specialist in creatieve projectinrichtingen

Office Consign verzorgt complete inrichtingen voor kantoren, zorginstellingen, scholen en horeca. De relatie met onze klanten staat in onze aanpak geheel centraal. Wij geloven dat een geslaagd resultaat begint bij het luisteren naar de wensen en het idee achter de complete inrichting. We nemen het gehele proces uit handen, van advies en ontwerp tot aan de realisatie. Zo hebben wij de entree van de polikliniek van het VUmc Amsterdam vernieuwd en van kantoren een inspiratievolle werkplek gemaakt door toepassing van knusse coffee corners en passend projectmeubilair. Het resultaat zien? Bekijk onze projecten!

In ons portfolio vind u projectmeubilair van 200+ gerenommeerde merken als Artifort, Pedrali en Flos. Deze staan garant voor producten van topkwaliteit die tevens waarde hechten aan duurzame materialen en hergebruik.

Bent u enthousiast geworden om met ons een samenwerking aan te gaan? We heten u welkom in onze showroom voor een kop koffie of neem direct contact met ons op.