Waarmee kunnen we je helpen?

Werken bij Office Consign

Bij Office Consign vind je de mooiste ruimte om jezelf te ontwikkelen. Met een hecht team van absolute vakfanaten lever je duurzaam maatwerk aan een groeiende groep (internationale) klanten en realiseer je inspirerende totaalinrichtingen voor de zakelijke markt, zorginstellingen, overheden, scholen en de horeca. Samen brengen we creatieve interieurconcepten tot leven.

Op dit moment zijn wij opzoek naar een:

SALES MANAGER PROJECTINRICHTING

Wat ga je doen?
Als sales manager heb je een veelzijdige functie. Je bent onderdeel van ons sales team en bent verantwoordelijk voor:
– Het onderhouden van bestaande relaties en het genereren van nieuwe klanten, die je adviseert en begeleidt bij al hun inrichtingsvraagstukken.
– Het onderhouden en uitbouwen van relaties met architecten en interieurarchitecten.
– Het dagelijkse contact met je collega’s van sales support over lopende offertes, orders en leveringen.
– Bespreken en vormgeven van aanvragen/opdrachten met onze interieurarchitect.

Wie zoeken we?
Een enthousiast, daadkrachtig, klantgericht en creatief mens. Een vakkundig adviserend verkoper, je staat achter je producten, je advies en je organisatie. Je bent een allround en deskundig adviseur op het gebied van meubelen, vloerbedekking en verlichting en bent op de hoogte van de nieuwste producten, trends en ontwikkelingen binnen de projectinrichting. Je hebt een goed commercieel gevoel en eenafgeronde opleiding op hbo-niveau en beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een goed gevoel voor humor. Daarnaast ben je representatief, ondernemend, overtuigend en heb je doorzettingsvermogen. Bij voorkeur beschik je over een netwerk van facility managers en inkopers, een eigen netwerk in de architectenwereld is een pré.

Onze werkomgeving
Zoals je van een interieurspecialist mag verwachten, werk je in een mooie en fijne omgeving. Wij zijn gevestigd op een prachtige plek aan het water aan de Zeeburgerkade in Amsterdam, centraal gelegen en goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Binnen ons team heerst een informele en fijne sfeer. We hebben een vlakke organisatiestructuur en werken op een goede en respectvolle manier met elkaar samen.

Wat bieden we?
– een veelzijdige ondernemende zelfstandigefunctie met veel vrijheid en creatieve en commerciële ontwikkelingsmogelijkheden
– een 32 of 40-urige werkweek
– een representatieve bedrijfsauto
– een mobiele telefoon en een laptop
– een marktconform salaris dat aangevuld kan worden met een aan resultaat gerelateerde uitkering

Bij ons vind je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je bezoekt nationale- en internationale meubelbeurzen. Je krijgt de kans om opleidingen of cursussen te volgen die bij ons, en bij jouw ambitie en talenten passen.

Spreekt dit je aan en wil je reageren?
Stuur dan je motivatie en cv sturen naar Bart Vermeulen bart@officeconsign.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bart Vermeulen, elke werkdag bereikbaar op 020-6402571.