VACATURE INTERNAL SALES

Home & Office Consign is een designstudio gevestigd in het nieuwbouw gebied Cruquius in Amsterdam. We hebben een breed assortiment prachtige design producten en helpen onze zakelijke en private klanten middels een interieurontwerp op maat aan een buitengewoon interieur. Naast onze passie voor interieur dagen we elkaar uit en hebben een hoop plezier. Je krijgt de mogelijkheden om naast het uitdiepen van je persoonlijke capaciteiten, te onderzoeken waar je jezelf in zou willen ontwikkelen. Blijven leren en jezelf ontwikkelen is onderdeel van onze bedrijfsfilosofie.

Functie omschrijving

Voor onze internal sales zoeken we een fijne collega zodat we samen een top team creëren dat onze klanten ondersteund en ontzorgd. Je onderhoud contacten met klanten en leveranciers. Je maakt offertes en orders en geeft daaraan de gewenste opvolging. Je hebt nauw contact met de Interior Designers. We houden van de combinatie snelheid en creativiteit. Zo geven we de beste service aan onze klanten!

Is sales, organiseren en regelen, je op het lijf geschreven, en ben je communicatief goed en heb je ook nog een grote passie voor interieur dan is dit de perfecte job voor jou.

De functie is per direct beschikbaar. De werkdagen en tijden zijn flexibel (minimaal 24 uur) van maandag tot en met vrijdag.

Taak omschrijving

 Sales contact met onze klanten
  Snelle opvolging van vragen, offertes, orders en service
  Begeleiding en ondersteuning van projecten op alle gebied
  Verkoop genereren en afwikkelen

Profielomschrijving

We zoeken iemand met een commerciële, flexibele en assertieve sociale houding. Je werkt oplossingsgericht, schakelt snel en blijft secuur. Je bent in het bezit van minimaal een MBO diploma en beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift. Wanneer je graag werkt in een enthousiast en gedreven team ben je bij ons aan het juiste adres.

Graag ontvangen we je CV met motivatie per email: bart@officeconsign.nl en wie weet wordt jij onze nieuwe collega!

 

VACATURE INTERIOR DESIGNER

Home & Office Consign is een designstudio gevestigd in het nieuwbouw gebied Cruquius in Amsterdam. We hebben een breed assortiment prachtige design producten en helpen onze zakelijke en private klanten middels een interieurontwerp op maat aan een buitengewoon interieur. Naast onze passie voor interieur dagen we elkaar uit en hebben een hoop plezier. Je krijgt de mogelijkheid om naast het uitdiepen van je persoonlijke capaciteiten, te onderzoeken waar je jezelf in zou willen ontwikkelen. Blijven leren en jezelf ontwikkelen is onderdeel van onze bedrijfsfilosofie.

Functie omschrijving

Wij zoeken een fijne collega in ons design team. Je bent het aanspreekpunt van klanten, verantwoordelijk voor het uitwerken van complete interieur plannen, inclusief moodboards en materiaalsering. Je verzorgt de offertes en de orders voor de klant en geeft daaraan opvolging. Dit doe je samen met je collega van Internal Sales. We houden van de combinatie snelheid en creativiteit. Zo geven we de beste service aan onze klanten!

Is sales, communicatie en ontwerpen je op het lijf geschreven, en heb je ook een grote passie voor interieur dan is dit de perfecte job voor jou.

De functie is per direct beschikbaar. De werkdagen en tijden zijn flexibel (minimaal 24 uur) van maandag tot en met vrijdag.

Taak omschrijving

  De klant advies geven in onze studio en op locatie
  Ontwerpen van complete interieur plannen
  Snelle opvolging van vragen, offertes, orders en service
  Begeleiding en ondersteuning van jouw eigen projecten
  Het up to date houden van je kennis van de product portfolio als ook de documentatie en prijslijsten

Profiel omschrijving

We zoeken iemand met een commerciële, flexibele, assertieve sociale houding. Je weet als geen ander hoe je een klant een warm welkom kunt geven en op haar kunt stellen. Je bent creatief, beschikt over goede communicatieve vaardigheden, werkt oplossingsgericht, schakelt snel en blijft secuur. Je verdiept jezelf in alles op het gebied van design en trends. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift. Daarnaast beheers je programma’s als SketchUp Pro en SU Podium, Adobe Photoshop is een pré. Wanneer je graag werkt in een enthousiast en gedreven team ben je bij ons aan het juiste adres.

Graag ontvangen we je CV met motivatie per email: bart@officeconsign.nl en wie weet wordt jij onze nieuwe collega!