VACATURE INTERNAL SALES

Home & Office Consign is een designstudio gevestigd in het nieuwbouw gebied Cruquius in Amsterdam. We hebben een breed assortiment prachtige design producten en helpen onze zakelijke en private klanten middels een interieurontwerp op maat aan een buitengewoon interieur. Naast onze passie voor interieur dagen we elkaar uit en hebben een hoop plezier. Je krijgt de mogelijkheden om naast het uitdiepen van je persoonlijke capaciteiten, te onderzoeken waar je jezelf in zou willen ontwikkelen. Blijven leren en jezelf ontwikkelen is onderdeel van onze bedrijfsfilosofie.

Functie omschrijving

Voor onze internal sales zoeken we een fijne collega zodat we samen een top team creëren dat onze klanten ondersteund en ontzorgd. Je onderhoud contacten met klanten en leveranciers. Je maakt offertes en orders en geeft daaraan de gewenste opvolging. Je hebt nauw contact met de Interior Designers. We houden van de combinatie snelheid en creativiteit. Zo geven we de beste service aan onze klanten!

Is sales, organiseren en regelen, je op het lijf geschreven, en ben je communicatief goed en heb je ook nog een grote passie voor interieur dan is dit de perfecte job voor jou.

De functie is per direct beschikbaar. De werkdagen en tijden zijn flexibel (minimaal 24 uur) van maandag tot en met vrijdag.

Taak omschrijving

 Sales contact met onze klanten
  Snelle opvolging van vragen, offertes, orders en service
  Begeleiding en ondersteuning van projecten op alle gebied
  Verkoop genereren en afwikkelen

Profielomschrijving

We zoeken iemand met een commerciële, flexibele en assertieve sociale houding. Je werkt oplossingsgericht, schakelt snel en blijft secuur. Je bent in het bezit van minimaal een MBO diploma en beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift. Wanneer je graag werkt in een enthousiast en gedreven team ben je bij ons aan het juiste adres.

Graag ontvangen we je CV met motivatie per email: bart@officeconsign.nl en wie weet wordt jij onze nieuwe collega!