Topper gezocht!

Vacature Sales Support & Projectmanagement

Gaat jouw bloed sneller stromen wanneer je leest dat Office Consign een nieuwe collega zoekt die alle projecten managet en sales ondersteunt? Dan ben jij de match voor ons! Wij zijn namelijk op zoek naar een leuke collega Sales Support & Projectmanagement. Lees snel verder!

Wat houdt de functie in?

De functie Sales Support & Projectmanagement is dynamisch en zeer veelzijdig. Je ondersteunt onze verkoopafdeling en onze beide interieurontwerpers op vele gebieden. Dan hebben we het bijvoorbeeld over offertes uitwerken, speciaal maatwerk aanvragen, monsters, stalen en proefmodellen regelen. Maar ook het bijhouden van prijslijsten en klantenbestanden horen bij jouw takenpakket.

werken bij office consign

Je hebt regelmatig contact met zowel zakelijke als particuliere klanten, en ook voor onze leveranciers en fabrikanten ben jij het aanspreekpunt via telefoon en mail. Je begeleidt het verkooptraject van A tot Z, van offerte tot oplevering, je maakt bestellingen en controleert de orderbevestigingen, je plant installaties en leveringen en regelt de nazorg. Eigenlijk ben je dus een manusje-van-alles. Een echte duizendpoot en de steunpilaar voor je collega’s!

Wie zijn wij?

Wij zijn Office Consign. Een creatieve en inspirerende onderneming gespecialiseerd in het inrichten van projecten, kantoren en woningen. Onze interieurs versterken organisaties, stralen het karakter uit en bezoekers en klanten moeten zich hier meteen goed voelen.

Hetzelfde geldt voor onze woonprojecten. De klanten bepalen waar zij zich goed bij voelen en wat voor hen een thuis is. Vormen, kleuren, materialen zijn belangrijk, maar ook functionaliteit, efficiency en ergonomie. Daar zorgen wij voor. Onze vakkennis en professionaliteit is de basis van onze advisering.

Ieder detail is belangrijk om tot een passend, inventief en uniek interieurontwerp voor onze klanten te komen. Interieurs met karakter! Daar hoort natuurlijk hoogwaardige dienstverlening bij en daar zorgen we met elkaar voor. We zijn een klein team, werken nauw met elkaar samen, en hebben altijd iets voor elkaar over. De sfeer is informeel en flexibiliteit, zelfstandigheid en eigen initiatief worden zeer op prijs gesteld.

Wat zoeken we in jou?

  • Je bent enthousiast, communicatief vaardig, vrolijk, flexibel en beschikt over organisatorische kwaliteiten.
  • Je bent proactief, accuraat, resultaat-en klantgericht.
  • Je hebt een MBO+/HBO opleiding in een commerciële/administratieve richting.
  • Ervaring in een soortgelijke binnendienst functie is een pré.
  • Je kunt goed overweg met Apple, Microsoft Office, Office 365 en spreekt een aardig woordje engels
  • Je bent voor 2 of maximaal 3 dagen beschikbaar.

 

werken bij

Ben jij de topper die wij zoeken?

Daar hoort uiteraard een goed salaris bij met flexibele arbeidsvoorwaarden. Ook stimuleren we je persoonlijke ontwikkeling en groei door middel van scholing of cursussen. Raak je hier enthousiast van en zie je jezelf al helemaal bij ons in de studio zitten? Dan willen we graag met je in contact komen om je een veelzijdige baan aan te bieden op een té gekke werkplek in Amsterdam Oost (Cruquius).

Bel met 020-6402571 / 06-54 636 737 of mail rianne@officeconsign.nl!