Ga voor een stijlvol en ergonomisch thuiskantoor met USM!

10 maart 2022

Het thuiswerkadvies is verleden tijd. Eindelijk! Werken op afstand hoeft niet meer, dus we kunnen terug naar kantoor. Of gaan we hybride werken? Hoe ziet jouw werkplek er thuis uit? Een ergonomische werkplek die ook nog eens een echte toevoeging is aan je interieur doet veel voor je welbevinden. Met de meubelen van USM geef je een geheel eigen karakter aan jouw werkplek thuis.

Flexibel inrichten met USM

Het Zwitserse meubelmerk USM brengt kwaliteit naar thuiswerkplekken. Onmisbaar in een tijd waarin hybride werken echt van nu is. Daar wil je tijd en moeite insteken om zo een werkplek te realiseren waar je het beste uit jezelf kunt halen.

🔸 Een stijlvol thuiskantoor
🔸 Ergonomisch verantwoord aan het werk
🔸 Meer motivatie en energie gegarandeerd

> Maak hier een afspraak voor advies op maat.

 

USM is hét meubelmerk voor eigenzinnig, modulair, praktisch en tijdloos meubilair. Dit eigentijdse merk is het neusje van de zalm als het gaat om modulaire items. Zo zeggen zij zelf: ‘Modularity is not a simple quirk of USM furniture, it’s a belief system.’

Wij geloven absoluut in de kracht van modulair inrichten en adviseren je daar graag in! Stuur ons gerust een e-mail of bel 020-6402571 om een afspraak te maken.

Een nieuwe manier van thuiswerken

Een thuiskantoor met meubelen van USM is een creatieve manier om jouw werkplek thuis in het dagelijks leven te integreren. We willen ons toch allemaal goed voelen als we aan het werk zijn? En om ook op lange termijn gemotiveerd te blijven, hebben we een prettige sfeer nodig die aan onze specifieke eisen voldoet. Bekijk de video hieronder om te zien hoe USM dit voor jou kan doen!

Wil je meer weten over dit mooie merk en de producten? Wij vertellen je er graag alles over met een goede kop koffie bij ons in de studio.

>Naar de studio
Volgende blog

Ga voor een stijlvol en ergonomisch thuiskantoor met USM!

Verder lezen