Samen realiseren we jouw droomhuis!

11 april 2022

Je bent van plan om te verhuizen of je huidige woning te veranderen. Een goed vooruitzicht. Er komen hiermee veel zaken op je af en er moeten veel keuzes gemaakt worden. Wij helpen je graag! Maar wat is het startpunt bij het ontwerpen van een interieur met jouw karakter?

Bij het maken van een interieurontwerp is het de kunst om meubilair, verlichting, vloerbedekking en raambekleding zo te combineren dat er een inspirerend en persoonlijk interieur ontstaat. Met ons stappenplan nemen wij je mee in verschillende fases van het ontwerp en inrichtingsvoorstel voor je woning.

Moodboard droomhuis interieur

Stap 1 Orièˆnterend gesprek

We starten altijd met een kop koffie in onze studio. Zo leren we elkaar kennen en kunnen we goed aanvoelen wat jouw wensen zijn. Deze kennismaking is uiteraard geheel kosteloos.

Plattegrond droomhuis interieur

Stap 2 Concept ontwerp

Ben je na onze kennismaking enthousiast, dan gaan wij aan de slag. We maken op basis van jouw wensen en aangeleverde bouwkundige tekeningen een inspirerend en persoonlijk ontwerp. Dit ontwerp presenteren wij in onze studio samen met een moodboard dat de look en feel voor de ruimte goed weergeeft.

Stap 3 Voorlopig ontwerp

Na het concept ontwerp, geven wij de ruimte vorm door middel van meubilair, kleuren en materialen. Dit ontwerp is helemaal afgestemd op de ruimte en jouw wensen. Daarna kijken we samen wat er nodig is om jouw project te realiseren. Stap 1, 2 en 3 zijn bij Home & Office Consign altijd de basis voor een goed ontwerp. Je kunt daarna kiezen uit de verdere stappen naar eigen behoefte. Jij behoudt de regie!

Stap 4 Lichtplan | Stap 5 Maatwerk | Stap 6 3D Visualisaties | Stap 7 Uitvoering en levering

Bekijk alle stappen hier in een handig overzicht.

Damaris Office Consign interieurAlles voor een interieur met karakter

Na het presenteren van het interieurontwerp hopen we natuurlijk dat je de uitvoering van het ontwerp samen met ons wilt aanpakken. Niet alleen omdat we dat gaaf vinden om te doen, maar ook om het hele proces te bewaken zodat uiteindelijk alle details kloppen. Wij werken met aandacht, zijn eerlijk, staan voor wat we zeggen en doen wat we beloven. We besteden veel tijd en energie aan het werk dat we realiseren. De persoonlijke aandacht en het wederzijdse vertrouwen zijn de basis van een goede relatie en die zullen wij nooit beschamen.

Mogen wij aan de slag voor jouw interieur met karakter? Plan dan een kennismakingsgesprek met ons in!

Contact

Volgende blog

Samen realiseren we jouw droomhuis!

Verder lezen