Ook buiten is het heerlijk werken en leven met Vitra!

12 juli 2022

Wie kent Vitra niet? Dit welbekende meubelmerk is al sinds jaar en dag een icoon in de interieurwereld. Maar wist je dat meubelen van Vitra ook buiten toepasbaar zijn? We vertellen je er graag meer over!

 

Het Zwiterse meubelmerk

Vitra kent een rijke historie. Al meer dan 70 jaar (sinds 1950) zijn de meubelen van Vitra niet meer uit de interieur wereld weg te denken. En dat is niet alleen doordat dit familiebedrijf al sinds dag één werkt met topontwerpers Charles & Ray Eames, Verner Panton, Jasper Morrison, Erwan en Ronan Bouroullec en Hella Jongerius.

Veelzijdig en toekomstbestendig

Vitra werkt met duurzame materialen en duurzame vormgeving, en de functionaliteit en eigenzinnigheid van de meubelen is waar Vitra zich mee onderscheidt. Niet gek dus dat dit merk al vele designklassiekers op haar naam heeft staan. Denk aan de Panton Chair, Eames Plastic Chair, Softshell Chair, Wire Chair en de Flower Table.

 

Breng binnen naar buiten

En hoewel de meubelen van Vitra veelal binnenshuis worden gebruikt, zijn de meubelen ook perfect geschikt voor de buitenruimte! Op het balkon, in de achtertuin, in de kantoortuin of in de patio van een restaurant bijvoorbeeld. Door het gebruik van duurzame materialen en slim design breng je iedere buitenruimte naar een nieuw niveau met meubelen van Vitra. Dus waar wacht je nog op? Open de deuren en ramen om te genieten van de eerste warme dagen van het jaar en maak van het balkon, het terras of de tuin een verlengstuk van het huis of kantoor!

Nieuw van Vitra

Op zoek naar extra comfort en sfeer? Met de nieuwe Soft Seat-kussens, passend op iedere Vitra stoel, breng je kleur aan in ieder tuininterieur. Wil je meer weten over dit mooie merk of kunnen wij je helpen bij het inrichten van een buitenruimte of het bestellen van meubelen? Plan dan een kennismakingsgesprek met ons in!

Volgende blog

Ook buiten is het heerlijk werken en leven met Vitra!

Verder lezen