Planq

Vinkje

100% Nederlands

Vinkje

Duurzame insteek

Vinkje

Innovatief design

Vinkje

Tijdloos ontwerp

Maak kennis met Planq!

Het Nederlandse meubelmerk Planq staat voor duurzaam meubilair voor een betere toekomst. De tweelingbroers Anton & Dennis willen impact maken, de wereld te inspireren, en mooie producten kunnen maken van onder andere afvalmaterialen.

 

“Als een jong team van vernieuwers geloven wij in de kracht van wat design kan doen. Wij zijn officieel een van de Duurzame Jonge 100 vernieuwers van Nederland en staan voor het samenbrengen van duurzame innovatie en milieubewustzijn.”

Vragen over Planq? Stel ze hier!
Planq meubelmerk duurzaam
Planq merk Office Consign
De Planq raak slaan

Wij werken graag met dit merk samen omdat zij architecten en interieurontwerpers de tools bieden om een verantwoord interieur te creëren. De meubels worden gemaakt met het verslaan van de wegwerpmaatschappij in het achterhoofd, en daar worden wij heel blij van!

 

Planq gebruikt gerecycled textiel en natuurlijke producten zoals biodegradeerbaar plastic, gemaakt van aardappel of maïszetmeel, om mooi, tijdloos meubilair te maken.

 

De meubels van dit eigenzinnig meubelmerk hebben ook ieder een eigen verhaal. Zo werk je bijvoorbeeld aan een tafel gemaakt van legeruniformen en zit je op stoelen gemaakt van stewardessen uniforms of oude spijkerbroeken!

Bekijk meer merken