Opgeleverd: Een huis met een hotelgevoel

28 oktober 2022

In deze blog nemen we je mee naar een afgerond interieurontwerp voor een woning in het Centrum van Amsterdam. We laten je zien hoe je een interieur met de juiste kleur- en materiaalkeuzes net zo kan laten aanvoelen als een luxe hotel, al het meubilair en verlichting is door ons gekozen en geleverd.

We beginnen altijd met de Look & Feel hoe de ruimte zal gaan voelen en hoe het eruit kan komen te zien. Hier kozen we voor Italian Chic met zachte vormen en warme kleuren. Het interieur valt als een warme deken om je heen.

Een goede basis is belangrijk. We hebben aardetinten gekozen voor een warm gevoel zoals het notenhout in het tv-meubel, gecombineerd met glanzende accenten in het meubilair, bijvoorbeeld de salontafeltjes. We hebben gekozen voor een zacht karpet met een gradiënt van bruin naar beige.

Het prachtige behang is een enorme toevoeging van de rijke sfeer. Het heeft een geschilderd effect, ruimtelijk en toch in mooie aardse tonen. Het was dan ook belangrijk dat het behang samen met de ruimte communiceert en de woning compleet maakt. Kleuren en materialen versterken elkaar.

In de slaapkamer komen we terecht in een rustige ambiance. We kozen voor een behang met ronde vormen en structuur. De vormen en structuur worden versterkt door de verlichting.

Het is natuurlijk enorm lekker om je terug te kunnen trekken in een kamer. Dit kan goed met een fauteuil zoals de LC2 van Cassina. Een prachtig klassiek statement in dit interieur. Met een stijlvolle lamp ernaast is het een heerlijke plek om een boek te lezen, of misschien wel even helemaal niets te doen.

Een klein overzicht van de kleuren, materialen en de meubels voor dit appartement.

We hopen dat we je geïnspireerd hebben, en je een opstapje hebben kunnen geven hoe je een hotelgevoel kan creëren in je eigen woonhuis. Kom je er toch niet zo uit? Geen probleem, daar kunnen wij je bij helpen! Neem contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek en dan bespreken we in detail de mogelijkheden voor jouw leefomgeving.

Volgende blog

Opgeleverd: Een huis met een hotelgevoel

Verder lezen