Bij Home & Office Consign zijn we sterk in maatwerk!

8 februari 2022

Wij maken persoonlijke interieurprojecten voor uiteenlopend opdrachtgevers in verschillende branches. Van kantoren, zorginstellingen en overheden tot scholen, horeca en woningen. En dat doen we al jaren met veel plezier! Door goed te luisteren naar de behoefte en wensen van de klant, maken wij altijd een persoonlijk ontwerp passend bij de opdrachtgever en passend in zijn omgeving. Daar komt ook maatwerk bij kijken.

Wij vinden het leuk om onze klanten te verrassen uit onverwachte hoek. Zo luisteren we goed naar onze klanten om zo aan de wensen en verwachtingen te voldoen. Tijdens het ontwerpproces hebben wij één doel voor ogen: het overtreffen van de verwachting van de klant!

Meer dan standaard

Naast bestaande standaard oplossingen ontwerpen we met regelmaat maatwerk meubels. Dankzij dit maatwerk benutten we iedere ruimte optimaal. Hierbij kun je denken aan keukens, garderobekasten maar ook stalen deuren. Met de juiste materialenkennis weten wij de mooiste materialen en kleuren te combineren of juist op een andere manier toe te passen. Hierdoor krijgt ieder ontwerp zijn eigen identiteit. Een interieur met een eigen karakter.

Samenwerken met makers

Om onze maatwerk meubelen volledig naar wens af te leveren, werken wij nauw samen met uiterst professionele meubelmakers en interieurbouwers. Wij hebben een goede relatie met deze vakmannen en vrouwen op de werkvloer. Hierdoor kunnen we het maatwerk ontwerp tot in de kleinste details realiseren.

Maar voordat we de opdracht bij een meubelmaker neerleggen, is er al een heel proces gaande. Wij werken voor de opdrachtgever, jij in dit geval, in verschillende fases het maatwerk ontwerp uit. Zodra we het er samen over eens zijn gaat de opdracht naar een meubelmaker. Ook tijdens dit proces blijven wij nauw betrokken en bespreken we alle details met elkaar. Het delen van kennis is hierin een enorme meerwaarde en dit zetten wij dan ook graag in om bij ieder project tot het hoogst haalbare eindresultaat te komen. Wanneer het meubel gemaakt is zorgen wij ook dat het maatwerk op de gewenste plek en tijd wordt geïnstalleerd. Kortom van de eerste lijn op papier tot na de plaatsing van het meubel zijn wij betrokken.

Bekijk hier hoe het ontwerp van een keuken op maat in zijn werk gaat:

 

Wil je meer weten over maatwerk interieurontwerpen voor kantoren, zorginstellingen, scholen, horeca en particuliere woningen? Neem contact met ons op om een kennismakingsgesprek in te plannen of schrijf je direct in voor onze inspirerende e-mails!

Volgende blog

Bij Home & Office Consign zijn we sterk in maatwerk!

Verder lezen