Creative workspace

23 februari 2024

Een kantoor kennen we al lang niet meer met alleen bureaus, stoelen en roldeurkasten. Een kantoor is zoveel meer dan dat. We werken samen, brainstormen, lunchen gezamenlijk, volgen workshops en trainingen, doen aan teambuilding en af en toe heb je een plek nodig waar je wilt focussen en geconcentreerd kan werken. Al die verschillende disciplines vragen om een flexibel goed doordacht kantoorinterieur en wij kunnen je daarbij helpen! In dit blog lees je hoe je met specifiek meubilair je ruimtes creatief en flexibel kunt inrichten.

Flexibel vergaderen en samenwerken

Naast individueel werken is er ook een ruimte nodig om te vergaderen of samen te kunnen werken met je collega’s. Met de collectie SpeakGreen van Cowerk kan je dit allemaal. Je kunt de tafel flexibel inzetten om samen aan te werken, maar ook voor een overleg is deze tafel goed te gebruiken. Wat leuk is aan de SpreakGreen is dat de boom in het midden altijd de basis is, maar daarbij ook als afscheiding kan fungeren. Daarnaast dragen planten bij aan een gezonde werkomgeving en fijne sfeer. Het tafelblad, de pot en het onderstel zijn in verschillende kleuren en houtsoorten uit te voeren, geheel naar je eigen smaak. Bij een multifunctionele tafel horen natuurlijke ook fijne stoelen. Kies uit de vele verschillende modellen bureaustoelen van Vitra; ID, Physix of de hippe Rookie. Of uit de collectie van Wilkhahn; de On of de Modus Compact. De Aeron en de Mirra van Herman Miller blijven oude vertrouwde modellen met een zeer hoog zitcomfort. We geven je graag een goed advies voor de keuze van de juiste bureaustoel en functionele bijpassende vergaderstoelen.

Activiteit op de werkvloer

Voldoende bewegen is essentieel voor een goede gezondheid, maar tijdens een werkdag is dit vaak lastig. Nederlanders zitten op een doordeweekse dag gemiddeld ruim 9 uur. Kies voor de Dan van Bulo dan heb je zowel een tafel als een activiteit die iedereen in beweging brengt. Met de Dan van Bulo kan je bijvoorbeeld kiezen om flexplekken te creëren en met het toevoegen van het speelnet heb je een Ping Pong tafel! Geen zin in Ping Pong maar wil je iets actiever? Dat kan met de Boxing bag van Dum! Met deze boxzak is het gegarandeerd zweten!

Stel je eigen brainstorm ruimte samen

Flexibel kunnen brainstormen zonder dat je een echte vergaderruimte hoeft te gebruiken. Eigenlijk heb je daarvoor enkel een wand nodig waar je al je ideeën op kan schrijven of plakken. Met Lintex kies je voor een strak en verfijnd design en is een saai whiteboard verleden tijd. Uit de collectie van Lintex kun je kiezen voor magnetische of gestoffeerde borden met of zonder wielen in verschillende vormen en kleuren. Heb je een beeldscherm nodig of wil je een afscheiding creëren, dan kan dit met de Dancing Walls van Vitra uitstekend samengebracht worden. Voor een flexibele organisatie is de Dancing Wall een ideaal meubel met veel toepassingen. Voeg hier de de Stool-Tool aan toe en je kunt van start! Een super handig veelzijdig inzetbaar meubel.

Lunchen op hoogte in een handomdraai

Rechtstaan tijdens een energieke babbel of comfortabel zitten tijdens de lunch? Met de AMAi van Extremis is alles mogelijk. Je zet de tafel met de vastzittende bank samen gemakkelijk omhoog en omlaag. Geen rommelig aangeschoven stoelen meer maar een tafel en bank in één, die zowel als bartafel als lage tafel gebruikt kan worden. Dit unieke en veelzijdige ontwerp heeft: flexibiliteit, duurzaamheid, een tijdloos karakter en een innovatief design.

Ruimte voor focus

Op een werkdag heb je vast wel eens een moment dat je een belangrijk telefoontje krijgt dat je graag even alleen in privacy voert. Kies voor de BuzziHood van Buzzispace. Deze geluidsabsorberende telefooncel zorgt ervoor dat je ongestoord en gefocust een gesprek kunt voeren. De BuzziHood is in talloze kleuren uit te voeren, en kan je op elke gewenste plek aan de wand installeren. Wil je liever zitten? Kies dan voor de Alcove van Vitra. De bijna anderhalve meter hoge zij- en rugpanelen van de Alcove Highback Sofa zijn met stof bekleed. Zo zorgen ze voor akoestische demping, een knusse uitstraling en comfort. Die kenmerken zorgen ervoor dat Alcove de perfecte oplossing is om gefocust te werken, ongestoord te telefoneren of met een collega in alle rust te kunnen overleggen.

Naast de creatieve ruimtes in je kantoor voor vergaderen, flexplekken, activiteiten en multifunctioneel meubilair helpen wij je ook graag met het afstemmen van de kleuren en materialen die passen bij jouw bedrijf. Wij kijken graag naar het totale interieur. Wij ontwerpen je gehele kantoor, adviseren je in de meubelkeuze, kleuren en materialen. Als wij beide tevreden zijn over het ontwerp kunnen we zelfs ook de projectbegeleiding uitvoeren. Maak hier een vrijblijvende afspraak of kom gezellig langs voor een kennismaking en een kop koffie! Tot snel!

 

Volgende blog

Creative workspace

Verder lezen