Miinu

Vinkje

Hand gemaakt

Vinkje

Natuurlijke materialen

Vinkje

Tijdloos

Vinkje

Maatwerk

Vakmanschap en eeuwenoude technieken

Miinu staat voor vakmanschap gecombineerd met eeuwenoude technieken. Ieder vloerkleed wordt met de hand gemaakt om de hoge kwaliteit te garanderen. Door de ambachtelijke manier van produceren is er een grote diversiteit in vorm, kleur en stijl. Het liefdevolle ambacht zie je duidelijk terug in de prachtige kleden.

 

 

Vragen over dit merk? Stel ze hier!
Uniek

Over de hele wereld werken de medewerkers van Miinu met liefde en grote expertise aan de design vloerkleden. In het Ruhrgebied in Duitsland, de Baltische staten, Nepal, India en Portugal worden de karpetten handgeknoopt, geverfd, geweven en getuft van wol, zijde, linnen of synthetische vezels. De karpetten worden dus volledig met de hand gemaakt, waardoor elk karpet uniek is. Miinu heeft een grote sociale verantwoording voor de mensen die de tapijten produceren in deze landen. Het merk zet zich dan ook in tegen kinderarbeid en uitbuiting, ondersteunt samen met andere bedrijven uit de branche, scholing en gezondheidszorg in deze landen.

 

Veel idee├źn voor nieuwe kleden ontstaan tijdens reizen naar verschillende plekken op de wereld. Klein of reusachtig in afmeting, modern of juist traditioneel in ontwerp; je komt het allemaal tegen in de brede collectie van Miinu.

Voor de gehele collectie van Miinu, kun je bij Home & Office Consign als erkend dealer, terecht.

Bekijk meer merken