Kusch + Co

Vinkje

Duits design

Vinkje

Innovatief

Vinkje

Kwaliteit

Vinkje

Compleet

Kwaliteit voor alles

Het Duitse meubelmerk Kusch+Co begon als familiebedrijf en groeide al snel uit tot een wereldwijd bekend merk als het gaat om kwalitatief hoogwaardige zitmeubelen. Om hun groeikansen te vergroten besloot het familiebedrijf in 2019 hun krachten te bundelen met de Europese marktleider voor bureaumeubelen op dat moment: Nowy Styl.

Dit merk staat voor kwaliteit. Dat zal nooit veranderen want deze filosofie is de lijfspreuk van de oprichter Ernst Kusch. Alle processen binnen het bedrijf gaan hier op mee en zo produceren zij kwalitatief hoogwaardige zitmeubelen en tafels, die zowel door hun vormgeving als door hun uitstraling en functionaliteit in heel veel interieurs uitblinken!

Vragen over dit merk? Stel ze hier!
Toekomstbestendig

In 2021 won de 6800 Creva Desk van Kusch + Co de “Iconic Awards 2021 Innovative Interior” in de categorie meubilair. Dit unieke bureausysteem brengt hoge kwaliteit design samen met functie. Het jurycommentaar?

Prachtig in design: afgeronde vormen, harmonie en een lichte uitstraling aangevuld met natuurlijke materialen om het plaatje compleet te maken.

Uitzonderlijk in functie: of het nu gaat on losse werkplekken, werkbanken, vergadertafels of hoge tafels, de 6800 Creva Desk is het allemaal in een!

Bekijk meer merken