Corona virus zorgt ook voor goed nieuws

26 maart 2020

Ongelofelijk wat er nu allemaal gebeurt in de wereld ten tijden van corona. We zouden graag de tijd terug willen draaien, maar het leven gaat gewoon door. Het lijkt erop dat moeder natuur ons dwingt een stap terug te zetten.Op adem komen, je wordt verplicht om vanuit huis te werken en ineens heb je tijd over voor jezelf en je familie.

De natuur staat volop in bloei en de vogels beginnen ‘s morgens weer met fluiten. De wereld gaat gewoon door zonder dat wij de wereld over vliegen. Wat het Corona virus ons ook laat zien is dat de impact van de mens en ons handelen grote gevolgen heeft voor de wereld. De recente foto’s van de lucht boven China & Italië laten zien hoe in twee maanden zonder productie er weinig tot geen luchtvervuiling te zien is.

corona statistieken

In deze tijd laat ons ook inzien dat we dankbaar moeten zijn met de kleine dingen in het leven. We gaan kleine dingen waarderen zoals; die mooie blouse die je achter in je kast vindt en dat ene mooie boek die je nu eindelijk kunt lezen. De impact van het Corona virus geeft ons de kans om samen te kunnen bouwen aan een nieuwe wereld.

Samen kunnen we de wereld veranderen. Laten we respect hebben voor elkaar en de planeet. Dan kunnen ook de volgende generaties van de wereld genieten zoals wij dit doen.

Deze keuzes maken wij ook in onze projecten. Wij staan voor duurzaamheid en geloven niet in een wegwerpmaatschappij. We zullen altijd een oprecht advies geven over de producten en de duurzaamheid van de merken waar wij mee werken.

Benieuwd hoe we jouw werkplek zo duurzaam mogelijk kunnen maken/ontwerpen? Neem dan contact met ons op. We staan graag voor je klaar. Met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat dit de nieuwe standaard wordt!

Volg ons voor meer inspiratie op LinkedIn & Instagram!

office consign blog

Volgende blog

Corona virus zorgt ook voor goed nieuws

Verder lezen