Vitra ID Chair campagne – gratis ergo-pack promotie

11 juli 2019

Zie jij jezelf al zitten in een mooie ID chair van Vitra? Bij aankoop van een ID chair krijg je het Flowmotion mechanisme met voorwaartsneiging en zitdiepte instelling er gratis bij*.

Profiteer van deze aanvullende voorwaarden op alle bestellingen van ID Chairs tot 31 december 2019. Bovendien wordt tijdens deze promotieperiode de garantie op de gehele ID Chair-familie verlengd tot 8 jaar.

*Deze actie is niet toepasbaar op reeds bestelde orders.

Bekijk hier de task chair mini site

 

Het ID Chair Concept is een reeks modulaire bureaustoelen die helemaal naar wens zijn samen te stellen. Dankzij verschillende variaties van het FlowMotion-synchroonmechanisme, verschillende rugleuningen, armleuningen, zittingen en onderstellen en een grote keuze aan kleuren en stoffen, kan elk(e) gebruiker of bedrijf de perfecte ID Chair vinden, of het nu voor kantoorlandschappen, individuele- of groepskantoren, conferentieruimtes of directiekantoren is. Ondanks de enorme variatiemogelijkheden blijven de bouw en het uiterlijk van de stoel in wezen gelijk, wat op vlak van esthetiek en onderhoud interessant is voor bedrijven.

Een studie van het Instituut voor Biomechanica van ETH Zürich, één van de bekendste universiteiten ter wereld, bewees dat de ID Chair’s bewegingsbereik optimaal benut wordt. Uit EMG-metingen (elektromyografie) bleek dat intuïtief gebruik van de gewichtsafhankelijke voorwaartse kanteling de belangrijkste buik- en rugspieren activeert. Dat stimuleert de stofwisseling en stabiliseert de lendenwervels. MRI/MRT-metingen hebben aangetoond dat de voorwaarts gekantelde functie bewegingen activeert in alle segmenten van de onderste ruggengraat. Dit zorgt voor drukontlasting en verbetert de verdeling van voedingsstoffen naar de tussenwervelschijven. Dit dynamisch zitten voorkomt gezondheidsproblemen.

De zachte zitting en ondersteunende rugleuning staan garant voor een groot comfort. Met het optionele Clima Seat-fleece in de zitting blijft de warmteverdeling bovendien tot acht maal langer aangenaam dan bij traditionele zittingen.

Bron: https://www.vitra.com/nl-nl/product/id-chair-concept

Volgende blog

Vitra ID Chair campagne – gratis ergo-pack promotie

Verder lezen